Tuesday, October 20, 2009
1:44 PM ● NEW BLOGSPOT!

THIS WILL BE THE NEW LINK FOR THE NEW BLOGSPOT
http://wewalkwetalkwewalkthetalk.blogspot.com
Tuesday, June 23, 2009
11:28 PM ● Transformers : Revenge Of The Fallen


this will be my 1st post using English, forgive me if i did any mistake in the writing.
soo oke, lets start! right now, it is already 23.30 and i just come back from watching movies with friends. we watch Transformers 2 : Revenge Of The Fallen, 1 hell of a movie i must say. the movie are awesome! i would love to watch it again, only if u paying for the ticket. the story pack with action, u can't even turn ur head to the side for a second,vthis will cost u to miss a great part. like the time when Megan Fox run from the Decepticons? hahahaha. whoaa, Megan Fox is smoking hot in this movie. she's absolutely one gorgeous babe, no doubt!


a lil review of the movie;
it all started when Sam Witwicky(?) found a small piece of the Allspark from the shirt of Mikaela when they first fight the Decepticons in the first movie. but this time around, the presence of these robots has been classified as Top Secret by the government, eventhough Autobots fight side-by-side with humans to perish all the remaining Decepticons on the planet. and as they fight, one robot gave Optimus Prime a friendly reminder that 'The Fallen will be awaken'(?) or something like that lah, about The Fallen. TF is one of the 7 Prime-race robots that has been on Earth from way back thousands year before. as the title says, this movie is about the Revenge of The Fallen. TF is the master of Megatron, as Megatron did things that TF ask for. the twin robots, Mudflap and Skids, are my favourite! they're soo funky, and such a pain in the ass. there is one part when Mudflap was being eaten by the Devastator, but he managed to survive and says 'this what will happen when u try to eat me!'. haha funny moments though. lots and lots of action u can get from this movie. eventhough Optimus Prime was actually being killed earlier in the movie, but he came back to life with style, being given the energy source from a legendary ancient robot, Jetfire, he turn himself to be a new Optimus Prime with new attachment on his body.
conclusion, u guys need to watch this awesome movie, its
super cool!

overall rating : FIVE STARS , no doubt bout it!
2thumbs up! plus another 2 down there on my feet :)

Labels: , , ,

Monday, June 22, 2009
8:32 PM ● about the blog

i was planning to make this blog ; pkckamstory.blogspot.com
as a fully English constructed blog
things are in the process for me to do soo,
this will also helps me to improve my English to be better, i hope
last words, do drop by more often to get up-to-date about the blog,
only if u feel like reading stuffs i done with friends
for now, THATS ALL FOLKS :)

Labels:

Thursday, June 11, 2009
11:29 PM ● S&S Hari Guru

Short&Simple - Hari Guru
tahun ni adalah tahun terakhir utk aku menyambut Hari Guru
di Sekolah Menengah Kebangsaan Methodist ACS Sitiawan,
melainkan aku akan kembali tahun depan dan duduk dlm kelas Lower6
aku pasti akan merindui guru2 yang telah banyak mengajar aku erti kehidupan
Pn Che Suzanah, seorang guru yang tegas tetapi penyayang orangnya
aku amat mengagumi dan menghormati beliau, dia banyak berkongsi dgn kami
selalu bercerita dengan kami anak2 muridnya di dalam kelas
Pn Jalinah merupakan isteri kepada kawan ayahku
mengajar aku mata pelajaran Sejarah
seorang yg tegas dlm melaksanakan tanggungjawab mendidik anak bangsa
ramai lagi guru2 yg aku nak sebut nama mereka, seperti Pn Sabarinah
Pak Din, Pn Ding, Pn Loh, Pn Ngo, Cik Woo, Mr See, Mr K, Mr Morgan, Cikgu Rosli
Cikgu Jaafar, Pn Norizuati, Pn Roshidah, Pn Suzana Aliza, Pn Satiya, Pn Lim
terlalu ramai guru2 yang ingin aku ucapkan terima kasih kepada mereka
kerana telah membentuk aku untuk menjadi aku
pada hari itu, aku telah membuat persembahan dengan diiringi bunyi gitar
yg dimainkan oleh Eddy dan Suhaimi dan Ataa
lagu 'Bila Kami Sudah Tiada'
menceritakan rasa sedih aku utk pergi tinggalkan sekolah ini

lirik lagu asal 'Bila Aku Sudah Tiada' nyanyian HUJAN
aku ubah agar bersesuaian dengan tema Hari Guru yg sedang disambut

lagu kedua yg aku sampaikan dengan penuh semangat,
'Situasi' drpd Bunkface menggamatkan suasana

aku telah diberitahu bahawa ada sebilangan guru2
yg tidak menyukainya kerana lagu itu lagu 'org muda'

pssst, saya memang orang muda lah cikgu! haha
'Revolusi' daripada Bunkface menjadi lagu penutup aku
disambung dgn lagu 'Dan Sebenarnya' dinyanyikan oleh gadis2 gedik sekolah aku
terdiri daripada adik2 junior dari Form4 :)
aku jgk ada buat satu projek pada hari tu,
dengan men-print kesemua nama2 cikgu sekolah aku, sesi pagi dan petang
dalam bentuk HEART <3 , dan menyuruh pelajar2 memakai keratan kertas itu
sebagai tag name kami pada Hari Guru 2009 ini
kesemua 120 (xsilap aku) nama guru aku sediakan dalam satu malam
aku dapat name list guru daripada penyelia petang, Mr See Li Sing
nama pengetua sekolah, Dr Ashley, aku pin-kan pada tie aku
hari yg disambut pada hari Jumaat sebelum cuti sekolah penggal ke-2 ini
akan aku kenang sebagai kenangan terindah

Labels: , ,


xxxxxx

.live life to the fullest.