Tuesday, December 30, 2008
10:31 PM ● aku dan PMR

semalam aku xtidooo, semangat nk g skola tgk junior2 ambk result PMR
aku dh plan dgn amad dr minggu lepas lg nk usha adk2 ktorunk ari ni
zak pn ade jgk join skaki, kami ni senior yg prihatin n mesra alam
pagi pkul 9stengah, namira smpi skola dgn bpk die
die ni amat sengal oke, smpikn hari ni kluar result PMR pn die xtau
puas die memangkah org, kte kitorunk menipu hari ni kluar result
jenis x up-to-date skit bdk nih, mcm ni la jdnye kalu xreti nk bce paper
pkul 10pg, cikgu2 sume dh prepare nk bg result
syahir, fahmi, faris, namira, nazmi dn lain2 sudaa beratur tnggu turn
n taun ni, 71org student dpt str8A, mlayu cina dn india
syahir, fahmi, faris, namira, nazmi, amira dll dpt str8A, gilee hebat!
even aynaa yg sengal tu pn, dpt beat result aku
7A1B die tu sudaa lebih dr cukup utk kalahkn result aku
aku pelik, mcm mne kaw boley dpt 7A yee? xpuas ati betul
anis pnye result pn lg bagus dr aku, die dpt 5A3B xde C
cisss, aku kalah lg
nasib baik afif kalah dgn aku, result die ade arrangement ABBA
hebat result die, I WILL SURVIVE betul! hahaha
tp plg kesian dkt si acap YB, die dpt 7A1B ajee
die harap nk str8A laah kan, cuz die apply for RMC
die takut ade 1B, RMC xnk trime
abis meleleh2 die td, xpasal2 aku amad zak kne penumbuk dgn die
slepas dpt result,
aku amad dn zak dgn xtau malunye join diorunk celebr8 kt Pizza Hut
aku xkluar seposen pn, tp dpt makan 2slice, bangge bangge
amad dpt satu slice aje, n zak xdpt langsung! hahaha kesian
lepas makan, kitorunk jalan kaki ramai2 mcm rombongan cik kiah tu
g tgk muvie plk, cite Bolt, ntah ape2 je cite ni
stat2 ag aku dh rse ngantuk, psal xtidoo smlm laaa
5min cite stat, aku dh mulee tidooo, awal2 bosan kot citee ni
dh lmee tu, oke la cite ni, boley diterimaa laa, ade moral value
stiyl aku xbrape sukee, Madagascar besz lg! hahaha move it
ahaa tgk muvie ni pn aku xkluar duit utk tiket, namira belanje
ntah ape2 aje aku ni, spatutnye aku la kne blanje diorunk kn
tp nk buat cmne, duniaa dh majuuu zaman dh berubaah
spe yg dpt str8A tu yg blanje abg2 diorunk nih
yee la kn, taun dpn mezti ramai yg nk blah, result sume gempak2

Labels: , , , , , ,


xxxxxx

.live life to the fullest.