Wednesday, December 3, 2008
3:12 AM ● survey dan aku

pada suatu hari, di malam hari yg sungguh tenang dn tenteram
aku sedang membuat survey, alaa bende yg tulis2 tu
xtau ape itu survey? search kt yahoo laaa
survey ni mcm soalan2 yg mrepek n korunk kne jawab
lantak korunk laa nk jawab ape
xde kaitan dgn soalan pn boley, asalkn korunk jawab
jgn tingglkn blank aje, nnt xlawaa plk survey tu
nnt kalu dh xlawaa, org nk bace pn xbesz
kalu org bce xbesz, nnt dh xde spe nk bace
bile xde sape nk bace..... ehhh dh dh melalut plk
kembali kepada topik utama, survey dn aku
td aku ade buat survey kt satu website nih
punye laa lamae aku spend time kt bende alah tu
dekat sejam kot, xsiap2 lagi
tp bkn itu la yg buat aku panas
ape yg aku xboleh terima, is dat aku mcm mne ntah boley tslh tekan
tibe2 sume yg aku key in td dh ilang, survey tu jd blank ajee
bile aku tkan back kt navigator, webpage dh expired
mane xpanas hati aku dibuatnyee
tapi disebabkn aku ni bhati cekal orgnye, aku pn buat lah lagi skali
skarg jam sudah pkul 2.45 pagi, n aku siap bwat survey tu pkul 2.56 pagi
lame jgk kn aku bwat survey, sbab soalan die gilee blambak
aku pn xsempat nk kire ade brape, tp yg pasti mmg blambak gilee lah
dh laa blambak, mrepek plk tu sumenye
dsbabkn aku ni mmg cekal, aku buat aje lah tanpa byk soal bicara
dh key in sume, aku pn tekan GET CODE utk dptkn code die nk ltak kt blog nih
dis time aku gembira sgt, sbab stelah penat dn lelah aku tekan2 keypad laptop nih
bjaye jugak aku nk post survey yg aku buat tu kt blog aku yg baru nk berisi
tp malang mmg xbbau, bilee aku gatal2 tgn nk g ubah2 skit html die
then suddenly aku tsalah ubah, survey aku tu dh mlalut, jd merepek
box die dh lari, pastu ade section yg dh jd paragraph
mmg aku amat bduka citee
dgn hati dn tgn yg berat, aku terpaksa lah tekan DELETE kt post yg aku buat tu
berakhir satu malam, dgn survey yg xgunaa nk mampus, buang mase aje

p/s: psanan kpd semua, bhati2 ktika bmain dgn html
jgn nk tnjuk pandai, sesal dahulu pendapatan sesal kemudian tiada gunanye
tlajak perahu boley berundur telajak tekan right-click mouse rosak survey korunk

sekian :(

xxxxxx

.live life to the fullest.