Monday, January 5, 2009
10:16 PM ● hari pertama

sekolah sekolah sekolah sekolah sekolah
rsenye aku sorg je yg plg excited nk skolah taun ni
dgn xtidoo smlm, slumber je g skolah
dh tu, kt skolah time fizik, boleh plk aku nk ttdo
naseb baek xjatoh kerusi
org blakang dh tgelak2 tgk aku mamai
haish soo troublesome!
dh dh, kembali kpd hari pertama aku di sekolah
taun ni mak aku kte, azam baru die adlh utk ke skolah
sblum pkul 7, soo nk kne kluar dr rumah pkul 6stengah
mak aku adlh sorg pengetua d sbuah skolah menengah
yg tletak lbih kurang stngh jam pjlnan dr rumah
skolah aku dkt skit, 5min ajee suda smpi
scare xlangsung, aku terlibat skali dgn azam baru die
mmandangkan aku nk kne tompang die utk ke skolah
terpakse laa aku bgn sblm subuh utk tahun ini
kt skolah, stat taun baru dgn prhimpunan kt dewan
kelam kabut jgk, 1st day lah kate kn
ucapan demi ucapan, smpi xlarat nk dgr n gelak
phimpunan pertama, dh byk cekgu buat lawak time bg ucapan
pn khoo lah plg lawak! die nk kte rambut perang tp die sebut 'perang'
semua pn dh tgelak, mcm2 bunyi kluar lepas tu, boom bang treeet kebabom
ye lah kn, 'perang' lah kate kn
xcukup dgn tu, die ckp office xkn kasi mc,
aku pn tmbh lah, kalu xnk bg mc bg mcd sudah!
gelak gelak gelak tnpa henti di hari pertama
habis perhimpunan, gerak masuk kelas
kelas kitorunk kt bwh bilik guru, tp slumber dek ajee buat kecoh
hari pertama, dh 4complaint kelas kitorunk kumpul, ade cikgu bgtau aku
yg aku pulak, time cikgu dlm kelas, aku boleh lari g kelas hammad
kelas aku bising ajee, sume pn sembang2 xnk ajk aku
aku pn blaah g kelas hammad lg besz, ade bdk baru dr subang
pengganti amer izzuddin, maybe...
amer g subang, die plk masuk sini, plan exchange ape korunk?
skolah hari pertama, boleyh tahan laa, tp xde besz sgt
besz lg hari pertama if ade zak, azim, naza, shahrul samad, alan
zulkhairy, amer, naviin, aza, paan, tony, bob
kmeriahan ACS tahap maksimas nih

Labels: , , ,


xxxxxx

.live life to the fullest.